Geschiedenis

In 1964 werd Timmerfabriek W.J. Verhagen opgericht door Willem Verhagen. Het begon allemaal in een schuur achter het ouderlijk huis van Willem langs de Vliet aan de Leidsekade.
Al gauw kreeg Willem hulp van een jonge timmerman. Na een aantal jaren zo gewerkt te hebben werd het steeds drukker en besloten ze om zelf een grotere werkplaats te bouwen aan de Star in Leidschendam. Er kwam meer personeel, en zo ontstond de eigenlijke timmerfabriek. Dit was reeds in 1976. En tot op de dag van vandaag is het bedrijf daar gevestigd.

Na 33 jaar, in 1997, gaf Willem Verhagen de duimstok over aan zijn medewerker Peter Hinkenkemper. Onder zijn leiding is het bedrijf verder gemoderniseerd. Peter heeft 46 jaar in het bedrijf gewerkt wanneer hij in 2015 afscheid neemt.

Met ingang van 1 september 2015 wordt het bedrijf opnieuw overgenomen door een medewerker, Bert Kneppers. Samen met zijn goede vriend Sjoerd Koolhaas. Bert werkt al 27 jaar met veel enthousiasme in de timmerfabriek. En Sjoerd is timmerman en al 23 jaar zelfstandig ondernemer. Gezamenlijk zetten ze de activiteiten voort van de timmerfabriek, die vanaf heden Timmerfabriek Verhagen heet.

In ruim 50 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde ambachtelijke timmerfabriek.