Draaikiep ramen en kozijnen

In Duitsland al veel langer gemeengoed, komt in ons land het draaikiepkozijn ook steeds vaker voor. Het is een raam wat vele voordelen kent, zoals de kiepstand voor optimale ventilatie van uw vertrek en het naar binnen draaien wat het zemen van de ramen bij bijvoorbeeld dakkapellen erg makkelijk maakt. Ook kan er een zogenaamd stolpdraaikiep systeem toegepast worden. Hierdoor krijgt u door middel van twee ramen, één draaikiep- en één draairaam, een stolpraam aanzicht waardoor u grote voorwerpen, meubels, door het raam naar binnen kunt krijgen. Dit wordt ook wel “verhuisraam” genoemd.

Door de vele sluitplaten is het ook nog eens een inbraakveilig systeem. Afgemonteerd zie je van het hele beslag niets wanneer het raam gesloten is waardoor u een strak afgewerkt geheel krijgt.

Voorzien van een watergedragen hybride grondlak in de kleuren wit, grijs of groen, heeft u een solide basis voor het aflakken door uzelf of door de schilder. Onze hybride grondlak kan met zowel watergedragen lak of een lak op terpentine basis worden afgewerkt.

Onze draaikiep ramen worden gemaakt van meranti en uitgevoerd met beslag van Roto Frank. Dit is een van oorsprong Duitse firma die al jarenlang een zeer betrouwbaar product levert.